Testimonia, recensies en ervaringen

Annemarie Albersen, Oisterwijk

Huisoppas Brabant is echt een aanrader!

Familie en vrienden zien je aankomen met een 13-jarige hond, 11-jarige kat en een harig pubertje. Toch wilden we een keertje een weekje zonder deze ‘furry friends’ op stap.

Wij hebben onze huisdieren vol vertrouwen overdragen aan Yvonne en Cindy. Zij weten precies wat ze nodig hebben en zorgen dat jouw viervoeters ook een weekje in de watten worden gelegd.

Yvonne heeft zelfs iedere dag met onze oudje gedanst. Dat is toch geweldig?

Dimphy van den Berg, Breda

Na een aantal jaren huisdierloos te zijn geweest hebben we vorig jaar twee kittens in huis genomen. We werken sinds Corona allebei fulltime thuis, dus onze katten zijn niet anders gewend dan dat wij er nagenoeg altijd zijn. Ze zijn dus ook veel aandacht gewend en willen ook lekker kunnen rennen en spelen.

Nu er weer mogelijkheden zijn om op vakantie te gaan was het voor ons wel een lastige hobbel om te nemen omdat we de zorg voor onze katten niet makkelijk aan iemand anders toevertrouwen en we hun dagelijkse routine niet te veel willen verstoren. Na behoorlijk wat zoeken op internet kwamen we bij Cindy en Yvonne terecht en het eerste telefoongesprek gaf al direct een goed gevoel. Er volgde een kennismaking met onze katten en ook dat voelde goed.

De rustige persoonlijkheid van Cindy en Yvonne en hun ervaring met dieren (en hun karaktertrekjes) hadden een goede uitwerking op onze katten. Boggi en Maui waren snel gewend.

Zelfs Maui die nogal een avontuurlijk en speels karakter heeft en ‘de kat uit de boom kijkt’.

Sinds we weer thuis zijn blijkt Maui ineens een echte kroelkont! Ze ligt nu elke dag wel een paar keer op schoot, iets wat ze daarvoor bijna nooit deed! De vakantie heeft dus niet alleen ons maar ook onze katten goed gedaan. Dankzij de goede zorgen van Cindy en Yvonne! Nogmaals ontzettend bedankt!

Groeten, Dimphy en Paul

ook namens Boggi en Maui

Een interview…

Ashley van: A Freedom Adventure, vroeg of we hieraan mee wilde werken.

Cindy en Yvonne besloten 5 jaar geleden om meer vakantiemomenten aan hun leven toe te voegen. Nu hebben zij een online business en zijn ze professioneel huisoppassers!

“Het begon eigenlijk in onze achtertuin in Breda. We zaten met een glaasje wijn te kletsen over het leven.

Eigenlijk hebben we alles wat we willen, maar wat zou ons leven nu nog kunnen verrijken? We kwamen op twee dingen uit…”

Lees hier het hele interview

Petra Roovers, Middelburg

Lieve Cindy en Yvonne,

Jullie oppas op onze Tommi heeft ervoor gezorgd dat we met een heel fijn gevoel op vakantie zijn geweest. Onze lieve, leuke, soms stoute puppy Tommi achterlaten was het minste van onze vakantie naar Sicilië, maar we waren nog niet geland in Italie of het eerste videootje was al binnen. Iedere dag een app, een foto of een video met haar belevenissen.

Het zorgde voor een ontspannen vakantie. Dank jullie wel. Wij genoten, Tommi genoot en volgens ons jullie ook, dat kan ook niet anders van het mooie Middelburg en de Zeeuwse kust 😉

Terwijl wij genoten van de Italiaanse sfeer met strand, eten en drinken, kon Tommi met haar 7 maandjes oud, gewoon doorgaan in haar eigen, vertrouwde ritme en omgeving.

Bella Italië, bella Tommi, bella jullie,

Petra en Maringe en Tommi x

In Coronotijd: Ons steentje bijdragen.

Fam. Van den Aker, Tilburg

“Eind vorig jaar is er bij ons ingebroken.

Tijdens een gesprek hierover met Yvonne en Cindy kwam ook de op handen zijnde wintersport ter sprake.

Hierop opperden we spontaan om dan in die periode bij ons in huis tekomen. Dat voelde meteen goed en we hoefden er dan ook niet lang over na te denken.

De wetenschap dat zij bij ons in huis zouden komen zorgde ervoor dat we weer als vanouds met veel plezier aan de vakantievoorbereiding konden beginnen.

Onze katten Misty en Chin gingen eerst tijdens onze vakanties naar een dierenpension. Ook een prima oplossing. De laatste keren was de oudste kat op weg daarnaar toe echter erg gestrest. Het voelt ook super dat we daar nu ook niets meer voor hoeven te regelen. Dat spaart niet alleen tijd uit maar geeft dus ook meer rust, zowel voor onze katten als voor ons.

Hetgeen nog een bijkomend voordeel is.
Dat Cindy en Yvonne hun huis-oppasdienst super serieus nemen blijkt alleen al uit het feit dat zij ook de overdracht van sleutels, het vergaren van info over het huis, de dieren en de apparaten vol overgave doen en hier dus ook echt tijd voor vrijmaken.
Tijdens hun verblijf is werkelijk alles in goede handen en ze laten het huis tot in de puntjes verzorgd achter.
Heerlijk om naar huis te rijden in de wetenschap dat je bij thuiskomst geen, onaangename, verrassingen te wachten staan en dat je in een fris, opgeruimd huis thuiskomt.
Wij willen, liefst, niet meer anders.
Dus Yvonne en Cindy binnenkort maar weer eens agenda’s trekken 😊”

Lara Ouwerling, Breda . Raadt Huisoppas Brabant aan.

Al 5 keer hebben wij ons huis, haard & haven toevertrouwd aan Cindy en Yvon! Met een ouder hondje dat veel

aandacht nodig had en een jonge hond met angsten, is hun liefdevolle zorg tijdens onze vakantie een uitkomst.

Weten dat je huisdieren zo goed achterblijven draagt echt bij aan zorgeloos genieten van je vakantie.

En dan is thuiskomen in een schoon huisje met blije dieren extra fijn! Enige minpunt is dat de honden soms een beetje teleurgesteld leken dat wij weer terug waren 😉

Familie van Gelder, met hond Storm

“Iemand in je huis laten terwijl je op vakantie bent,” dat doe je niet zo snel. Dan moet er vertrouwen zijn. En dat is nu juist wat Cindy en Yvonne uitstralen.

Zij geven ons het vertrouwen dat ons huis en onze hond in goede handen is. Terwijl wij genieten van onze vakantie zorgen Cindy en Yvonne dat alles thuis op rolletjes loopt.

Veel aandacht voor en wandelen met onze lieve herder, de plantjes water geven en bij aankomst wacht er een schoon huis en eenblije hond 🙂

Cindy en Yvonne zijn met hun Dier-huis-oppas service zeker een aanrader voor iedereen die een zorgeloze vakantie wil hebben. “

Groetjes en tot 21 april.
Caroline van Gelder

John and Clair with Connie, Engeland

Maximale aantal sterren behaalt bij een opppasopdracht in Engeland.

Guus, Desiree en hond Storm, Tilburg

Hoor zelf klanten aan het woord over hun ervaring…

  • Waarom ging Storm niet naar een pension?
  • 2 Vreemden in je huis….hoe is dat?
  • Hoe kon je merken dat storm het goed had?
  • Was er een meerwaarde?

Mischa en hond Hanka, LUYKSGESTEL, N.B.

Begin Mei moest ik met spoed opgenomen worden in het ziekenhuis. Ik leef alleen en wist niet wat te doen met mijn hondje Hanka?

Er was geen tijd om snel een fatsoenlijke regeling voor haar te vinden. Ik was bereid een kennel te accepteren alleen als er echt geen betere oplossing gevonden zou kunnen worden. Ik heb vanuit het ziekenhuis dus druk gezocht en gebeld.

Toen kreeg ik een geweldige tip van vrienden, zij hadden zelf ervaring met de Huisoppas Brabant, en waren enthousiast.

Dus ik heb hen meteen gebeld, het was inmiddels laat in de middag en ik had nog geen oplossing voor de komende nacht (en de dagen daarna). Ik heb mijn situatie uitgelegd aan Cindy en zij zou overleggen met Yvonne. Het was voor hen ook allemaal onverwacht en moesten het e.e.a. snel omgooien. Na 2 uurtjes kwam een verlossend telefoontje : wij kunnen nog vanavond komen! Zij stonden om 21:30 voor de deur. Ik kon nog snel iemand regelen om hen op te wachten, sleutels te geven en uitleg over het huis.

Ik had helemaal geen idee wie Cindy en Yvonne waren, maar zij kwamen de volgende dag naar het ziekenhuis voor een kennismaking.

Mijn hond maakt heel makkelijk contacten met mensen, zo ook met Cindy en Yvonne. Ik heb foto’s en filmpjes en verhaaltjes toegestuurd gekregen over de gang van zaken thuis en het ging voortreffelijk!!

Ik vind Huisoppas Brabant een geweldige combinatie van factoren : hoge professionaliteit (lief zijn en kunnen omgaan met dieren), ervaring om te opereren in vreemde huishoudens, hoge flexibiliteit, vriendelijk optreden en gewoon fatsoenlijk zijn.

Toen ik terug kwam uit het ziekenhuis, was het huis in perfecte staat achter gelaten en mijn hondje Hanka liep nog een paar dagen rond : waar zijn die twee lieve mensen gebleven?

Aldus, een zeer aangename ervaring rijker.

Yvonne, Cindy, bedankt en dikke zoen.

Mischa

Bavel,

De vakantie van Basje,….zie hiernaast de video.

Rob en Yvonne, Dongen

Diesel onze hond zou tijdens de vakantie eerst naar mijn schoonouders gaan maar na een proefweekend bleek dit niet zo’n succes.

Toen kwam Cindy die ons al begeleidde met Diesel, met het fantastische idee om bij ons in huis te komen tijdens onze vakantie. Zodat Diesel in zijn eigen vertrouwde omgeving kon blijven. Wij vonden dit een top oplossing.

We hadden afgesproken dat Cindy of Yvonne iedere dag een foto of filmpje van Diesel zouden sturen. Wat voor mij echt een hoogtepuntje van de dag was. En we konden zien dat er echt fantastisch voor Diesel werd gezorgd…

Wij zouden het zo weer doen omdat Diesel en daardoor wij ook een hele fijne vakantie hebben gehad. Cindy en Yvonne zijn twee ontzettend lieve en zorgzame meiden.

Bij thuiskomst troffen we een hele enthousiaste Diesel aan, een lekker schoon huis met een lieve kaart, en een mooi bosje bloemen. Wat wil een mens nog meer.

Annarella Crisomolo, Breda

Als ik een reis in het vooruitzicht heb, ben ik altijd wel blij dat ik weer even weg kan.

Dan ga ik weer even naar mijn andere “huis” in Italië, maar ja, het nadeel is wel dat ik hier ook een huis heb waar ik met mijn lieve kater Bink woon. En Bink kan helaas niet met me mee.

Dit was voorheen dus een probleem: aan wie laat ik de zorg van mijn kater over?
Een pension is te stressvol voor hem en vriendinnen vinden het wel goed om een weekendje op te passen, maar met een langere vakantie is dat wel wat moeilijker.
Vorig jaar hoorde ik dat Cindy en Yvonne al meer adresjes hadden gehad om voor huis- en dieroppas te mogen zorgen, en dat was voor mij de ideale oplossing: Bink kon lekker thuis blijven en had nog gezelschap ook, wat hij wel erg fijn vindt.
En ik kreeg af en toe appjes met foto’s (én video’s) van Bink, wat wel erg leuk is als je zo ver van huis bent.

Cindy en Yvonne hebben niet alleen op mijn kat gepast, maar ook mijn woning verzorgt, wat het thuiskomen wel erg prettig maakte. Alles was netjes en schoon.
De volgende keer dat ik weer een vakantie plan, zal ik ze zeker weer gaan benaderen voor deze prettige dienst!


Bedankt meiden.

Marleen, Meerle

Dit jaar hebben we gebruik gemaakt van de optie ons huis te laten bewonen tijdens onze vakantie.

Onze 2 poezen houden onwijs van aandacht en ook het niet hoeven vragen aan familie (die niet naast de deur wonen) om langs te gaan gaf de doorslag hiervan gebruik te maken.

Het gaf veel rust bij de voorbereiding maar ook tijdens en na onze vakantie. Het is leuk om af en toe een berichtje te krijgen. De poezen hebben genoten van het gezelschap van Cindy en Yvonne, en hebben ons totaal niet gemist :-).

Op deze manier thuiskomen was heerlijk relaxt. Je huis is bewoond geweest; boodschappen in huis, schone kattenbakken, post uit de brievenbus, schoon huis en tevreden Moeke en Kleinie.

Heel fijn, wat ons betreft heel graag volgende keer precies zo! Namens de complete familie!

Marleen

Fam v. Iersel, Dongen

“We vinden het heel fijn dat er gewoon iemand in huis is als wij er niet zijn, zodat het inbrekers afschrikt.

Hoewel ik er nooit bang voor ben geweest ervaar ik dat toch als een gerustelling als ik op vakantie ben. Sinds Yvonne en Cindy met hun huisoppasdienst kwamen, wil ik niet meer anders.

Eerst hadden we alleen vissen, later kwam daar een kat en kippen bij. Het werd steeds onhandiger om iemand te vragen of ze per dag bij ons langs wilden komen. Toen we onze hond Jack erbij kregen, werd het echt te veel gevraagd van onze omgeving.

Ik zie een pension voor onze hond als een noodoplossing, maar veel liever kies ik Yvonne en Cindy in mijn huis. Vorig jaar waren ze voor het eerst in ons huis, we hebben ze direct geboekt voor de zomer van 2016 en de jaren daarna.

Cindy’s ervaring met honden is echt een grote pre. De hond blijft zijn dagelijkse routine houden en hoeft niet opnieuw ‘opgevoed’ te worden bij thuiskomst. Daarnaast vinden de kinderen het enorm fijn dat ze tijdens de vakantie regelmatig een foto krijgen van onze hond zodat ze zien dat hij het ook goed heeft en ze hem minder missen.

Het thuis komen is echt een verademing. Cindy en Yvonne laten het huis super netjes achter. Ik zeg steeds dat ze dat niet hoeven te doen, maar ze doen het toch. En daar ben ik stiekem erg blij mee :-). “