Wie zijn jouw Huisoppassers?

Wij zijn Cindy van Dorst en Yvonne Verschure en we hebben een koopwoning in Teteringen (zie foto onderaan deze pagina) en een kantoor in Dongen.

Wij houden van reizen en hebben zelf ook regelmatig andere mensen in ons huis wonen!

Daarom weten wij uit eigen ervaring dat, naast liefde en plezier; privacy, hygiene en verantwoordelijkheid belangrijk zijn om een huis oppasopdracht tot een succes te maken.

Voor ons is het een geruststellend idee dat het huis bewoond is en alles binnen en buiten verzorgd wordt. Zo komen we echt weer lekker thuis…

Als fervente camperaars (zie onze geliefde oldtimer op de foto) verkennen we niet alleen de prachtige plekken rondom onze familie en vrienden in Brabant, maar ook ver daarbuiten. Dit leven heeft ons geleid naar een nieuw hoofdstuk dat we graag ons “minipensioen” noemen, waarin we de vrijheid van reizen combineren met ons werk vanuit huis.

Naast onze passie voor reizen zijn we ondernemers en gecertificeerde hulpverleners, daarnaast is Cindy een ervaren honden gedragstherapeut. Doordat we sinds 2015 gemiddeld meer dan tweehonderd dagen per jaar opgepast hebben, hebben een scala aan ervaringen opgedaan in verschillende huizen, met een biodiversiteit aan dieren en rassen. Deze rijke ervaring stelt ons in staat om ook opdrachten aan te nemen die extra expertise vereisen en ons werk nog meer te verrijken.

Daarnaast werken we beide fulltime in ons online bedrijf binnen de dierenbranche. Ons gezamenlijke bedrijf, “Dierbare Ontmoetingen”, is niet alleen een bron van inkomsten, maar ook een levensmissie. We streven ernaar om niet alleen hoogwaardige diensten te leveren, maar ook om echte verbindingen te leggen met de mensen en dieren die ons pad kruisen.

Als je nieuwsgierig bent om meer over ons bedrijf te lezen, nodigen we je uit om een kijkje te nemen op onze Dierbare ontmoetingen website.

Door de combinatie van deze 2 bedrijven kunnen we eenvoudig zorgen voor de aanwezigheid van één van ons thuis, zodat het huis bewoond blijft en eventuele huisdieren de optimale aandacht en verzorging krijgen die ze verdienen.

Door ondernemend te zijn, kansen te zien en daadkracht te tonen hebben we al veel succes en plezier geboekt met onze oppasdienst. Klik hier om te lezen wat anderen over ons zeggen.

Elke oppasopdracht beschouwen we als een nieuw avontuur, waarbij we volop genieten van de diverse locaties en de waardevolle ontmoetingen die we hebben. We kijken er dan ook naar uit om ook jou te mogen ontmoeten en vinden het heerlijk om ervoor te zorgen dat je bij terugkeer in een goed verzorgd huis en een warme ‘haard’ terugkeert!

Dierbare groet, Cindy & Yvonne