Wie zijn jouw Huisoppassers?

Wij zijn Cindy van Dorst en Yvonne Verschure en we hebben een koopwoning in Teteringen (zie foto hieronder) en een kantoor in Dongen.

Wij houden van reizen en hebben zelf ook regelmatig andere mensen in ons huis wonen!

Daarom weten wij uit eigen ervaring dat naast liefde en plezier; privacy, hygiene en verantwoordelijkheid belangrijk zijn om een huis oppasopdracht tot een succes te maken.

Voor ons is het een geruststellend idee dat het huis bewoond is en alles binnen en buiten verzorgd wordt. Zo komen we echt weer lekker thuis…

  • Wij zijn enthousiaste camperaars (zie onze Oldtimercamper op de foto) en reizen veel rondom onze familie en vrienden in Brabant maar ook ver daar buiten! Wij werken vanuit huis en zoals we het zelf noemen, zijn we begonnen aan ons ‘minipensioen’.

We zijn ondernemers en gecertificeerd hulpverleners. Deze combinatie maakt het mogelijk om opdrachten aan te nemen die extra expertise vragen.

  • Cindy werkt fulltime vanuit huis voor ons bedrijf ‘Dierbare ontmoetingen’ als gedragstherpapeut voor hond en kind. Als je meer wilt lezen klik dan hier op onze website.
  • Yvonne werkt ook fulltime vanuit huis voor ons bedrijf “Dierbare ontmoetingen’. Voorheen werkte ze 23 jaar binnen de geestelijke gezondheidszorg en runde daarnaast haar eigen bedrijf ‘De natuurbron’ in Dongen. Als je meer wilt lezen klik dan hier op onze website.

Samen kunnen we regelen dat er iedere dag iemand van ons thuis is. Met aandacht verzorgen we onze oppasdienst zodat het huis bewoond is en eventuele dieren optimale aandacht en verzorging krijgen.

Door ondernemend te zijn, kansen te zien en daadkracht te tonen hebben we al veel succes en plezier geboekt met onze oppasdienst. Klik hier om te lezen wat anderen over ons zeggen.

Wij genieten enorm van de ontmoeting met klanten en hun huis en haard. Iedere oppasopdracht beleven wij als een avontuur en we vinden het enorm leuk om een goed verzorgt huis en haard achter te laten!

We kijken er naar uit je te ontmoeten.

Dierbare groet, Cindy & Yvonne